Hangi Arabayı Kiralamalıyız ?

Hangi Arabayı Kiralamalıyız ?

Hangi Arabayı kiralamalıyız?

Araç kiralamaya niyetlendiniz ama hangi aracı kiralamak istediğiniz konusunda net bir fikriniz yok. O zaman  sizler için hazırlamış olduğumuz bu yazımızda kafanızdaki soru işaretlerini gidermiş olacağız ve sizlere en doğru Kiralık Araç Modelini sunmuş olacağız.

1-)Görünüm

Araçta dikkatinizi çekmesi gereken ilk şey aracın dıştan nasıl bir görünüme sahip olduğudur. Yani sevmediğiniz, hoşunuza gitmeyen bir arabayı kiralamak istemeyeceksinizdir. Bu, özellikle uzun süreli bir araç kiralıyorsanız daha da önem arz etmektedir. Aracı ilk görüşünüzde size hitap ediyorsa ekstra özelliklerine geçiş yapabilirsiniz. Aracı gördüğünüzde iyi duygulara kapılıyorsanız sonrasında karşınıza çıkacak detaylar pek önemli olmayacaktır sizler için.

2-)Emniyet

Aracın görünüşü onayınızı aldıktan sonra sıra araç güvenliğine gelmektedir. Güvenlik sizin için çok önemliyse, o zaman Euro/NCap
Testinde çıkan  performans sonuçlarını kontrol etmenizi öneririz. Bugün birçok araba markası bu testi araçlarında uygulayıp bu testlerden tam puanla geçiyor. Böylelikle yeni nesil otomobillerin güvenlik donanımları bu testti geçerek kalitesini ortaya koymuş oluyor.

3-)Hız/Hızlanma
Hız'a merakınız ve tutkunuz varsa torku yüksek seviyelerde olan araçlar tam sizlere göre. Bazı araçlarda motor gücü yüksek olmasına rağmen aracın hızlanması yavaş olabilir. Bunun nedeni düşük torktur. Aracınızın otomatik veya manuel şanzıman torku 200'ün üzerine çıksın, o zaman hızlı olacaksınız.

4-)Yakıt

Tabii ki, daha yüksek hız daha fazla yakıt ihtiyacını doğurur.  Siz  arabam yakıtı düşük seviyelerde olsun istiyorsanız anlık hızlanmadan hem de anlık yavaşlamadan uzak durmalısınız.
Elbette, sürüş sırasında hız önemlidir. Ancak her aracın yakıt tüketimi farklıdır. Bunun için daha az yakıt tüketen araçlara geçiş yapabilirsiniz.

5-)Sürüş Rahatlığı

Aracınız yukarıda saydığımız maddelerden sizin onayınızı aldıysa ve kendini kanıtladıysa artık sürüş konforunu yaşama aşamasına gelmişsiniz demektir. 
Usta bir araba sürücüsü, aracını her şartta kullanabilir. Ancak kullandığınız araç size yük olmamalıdır. Özellikle uzun yolculuklarda rahatsız edici bir araba sizi her zaman yorar.

Hemen Destek +90 533 706 70 81