Neden Kurumsal Araç Kiralama ?

Neden Kurumsal Araç Kiralama ?

Kurumsal Araç Kiralama
Çalıştırdığınız kişilerin kullandığı şirketinize bağlı olan araçlar veya şirketinizin ihtiyacı olan araba filosu için kurumsal araç kiralama işlemi diğer seçeneklere göre daha uygun görünüyor.
Kurumsal araç kiralamayı toplu ve bir,iki yılı kapsayacak şekilde yaptığınız ve sürenin sonunda araçları iade ettiğiniz işlem olarak kısaca anlatabiliriz.

Bu süre zarfında herhangi bir sorun yaşamayıp sizlere sunulan araç kiralama şartlarına uymanız durumunda büyük avantajlar yakalamanız mümkün

Bu avantajlar nelerdir ?
Zaman geçtikçe şirketler çalışanlarına sağladığı kolaylıkları artırmaya ve aynı zamanda filo kiralamalarının maliyetini  hareket esnasındaki yaşanacak sorunların bilançosunu düşürmeye gayret ediyorlar. Bu sebepten ötürü şirketler için kurumsal araç kiralama diğer seçeneklere nazaran daha makul ve uygun görünüyor kurumsal araç kiralamada böylelikle popülerliğini her geçen gün artırmaya devam ediyor.

Kurumsal araç kiralama,harcamalarda tasarruf etmek dışında araç filolarında yaşanılması olasılıklar arasında görünen riskleri en alt seviyeye indiriyor.
İşleri sık ve yoğun geçen şirketler için kurumsal araç kiralama birebirdir. sadece işleri kolaylaştırmakla kalmayıp çalışanların araç kullanma maliyetlerini düşük seviyelerde tutar.
İşveren kişinin işçi politikasına bağlı kalmasını destekler ve bunu sağlar
Bu işlemin diğer avantajları ise şunlardır:

Servis Desteği ve Araç BakımıKiralama Sürecinin uzunluğu yahut kısalığı gözetmeksizin kiralayacağınız araçların bakımlarının eksiksiz bir şekilde yaptırıldığından şüpheniz olmaz.
Şirketiniz için sadece bir adet araç satın almak yerine kurumsal araç kiralamanın avantajları:Hareket esnasında yaşanacak maliyetlerden tasarruf,araç arıza yaptığı zaman sürenin aracın tekrar yolculuk edilmeye müsait olana dek duraksaması,Kiralama şirketindeki plana göre bakımlar plandaki yazan gününde yapılacaktır bunu kiralama şirketi üstlenir.Anlaşmanızda yedek araç söz konusu ise arıza yapan araç yerine araç kiralama şirketinde bulunan araçlardan birini onun yerine dahil edebilirsiniz bu elbette arızalı aracın kullanabilinecek durumuna gelinceye kadardır.
Günün her günü ve her saati kontrol: Kurumsal araç kiralama işlemi esnasında alacağınız hizmetler hakkında bilgi almak isterseniz 7/24 olarak bizlere danışabilirsiniz sizlere vereceğimiz hizmetleri telefonda anlatmak bizler için son derece keyifli olacaktır.
Maddi Tasarruf: Var olan tüm işlerde para akışı,paranın takip edilişi çok mühim bir meseledir bu makalede konu sizin filonuz ise bu durum sizin filonuzu da kapsar Kurumsal araç kiralamanın farklı alternatiflerle de sizlere maddi anlamda kolaylık sağlayacağını unutmayın.
Kurumsal araç kiralama yakıt ve çeşitlerinin maliyetini düşürme etkisi olabilir,araba paylaşımı ile çalışanlarınıza farklı araçlar tahsis edilmesi mümkün olabilir,anlaşmadaki geçen sürede alacağınız hizmet aktif olacağı için tamamıyla tasarruf odaklı bir işlemdir,aksama durumu kesinlikle söz konusu olamaz,çalışanlarınız için seyahat süresini ve ücretini azaltmaya yardım olacak teslimat alternatifleri vardır filo sayınızı istediğiniz zaman hem artırıp hem de azaltmanız mümkündür yapacağınız işleme göre maliyet değişiklik gösterecektir.
Geniş Araba Bölmeleri:Kurumsal Araç Kiralama işlemi yapan araç kiralama şirketleri,aralarında tercih yaparken kararsız olacağınız geniş araç kataloğuna sahiptir.Filonuz için seçeceğiniz marka model fark etmeksizin herhangi bir araç şirketinizin uygunluğuna göre şekillenir.Örnek verecek olursak işe birini aldınız ve o kişiyi bir süreliğine deneyip sonunda onun hakkında karar kılacaksınız ama farklı konumdaki yerlere de gitme olasılığı söz konusuysa kurumsal araç kiralama çok uygun bir seçenektir.Araç,çalışanın kısıtlı sözleşme süresine göre olsa bile ihtiyacınız kadar uzun süreli kiralamanız mümkün.Nakit akışının yönetimini kolaylaştırırken işletmenizinde herhangi bir sorun yaşamadan çalışmasını sürdürmesine yardımcı olur.
Kaza durumu ve Hasar:filonuz için aldığınız araçla kaza yapmanız sizleri zora sokabilir. Satın alım işlemi olmayıp kurumsal araç kiralama işlemine bağlı olan aracınızla kaza yapmanız  bu durum sizleri değil araç kiralama şirketini ilgilendirecektir. Böylece Bu durum sizlere hem maddi hemde zaman tasarrufu açısından bir artı kazandırmış olacak.
Anlaşmanızda var ise kaza yaptığınız aracınızın tamir esnasındayken yedek olarak araç temin edebilmenizde mümkün böylelikle alacağınız yedek araçla işlerinizi sürdürmeye devam edebilirsiniz. 

Hemen Destek +90 533 706 70 81