Araç Kiralamada Dikkat Edilecekler Nelerdir ?

Araç Kiralamada Dikkat Edilecekler Nelerdir ?

1.ŞİRKET ARAŞTIRMASI YAPIN




 Araç kiralama işlemini gerçekleştirmeden önce fiyat kıyaslaması ve avantajlı fırsatlara bakmanız sizin için artı bir durumdur.
 Belirttiğimiz kriterleri göz önünde bulundurduğunuzda karşınıza türlü özel teklifle karşılaşır
 araç kiralama işlemini daha uygun hale getirebilirsiniz.

Bunun için mutlaka BND Rent A Car'dan teklif almayı unutmayın

2.BÜYÜK ARAÇ TERCİH ETMEYİN


Araç kiralama işleminde araç kategorisinde bulunan boyut olarak diğer araçlardan daha büyükçe olan araçlar her zaman daha pahalıdır.
Daha kârlı bir seçim yapmak istiyorsanız gerekmedikçe her daim normal tipli araçları seçmelisiniz.
Ayrıca normal tipte araçlarda sürüş konforu büyük tipte araçlara kıyasla daha yüksektir ve park sorunu bu araçlarla en aza inmektedir.

3.ARACIN YAKIT DOLUMUNA DİKKAT EDİN


Araç kiraladıktan sonra ilk yapacağınız incelemelerden bir tanesi benzin göstergesini kontrol edip benzin seviyesini bilmenizdir.
Bu durum sizleri aracı iade etmeden önce yakıt dolumu yapacağınız için sizi bilinçlendiriyor bu konuda  dikkat etmeniz bir diğer kısım ise Fazla dolum yaptığınız için size geri ödeme yapılmıyor ayrıca eksik dolum yaptığınız zaman ise yakıt ücreti sizden isteniliyor.

4.ARAÇ SİGORTASI

Araç Kiralama işleminde atlanmayacak noktalardan bir tanesi aracın sigortası bulunuyor mu Araç kiralama da bu konuya önem vermeniz gerekiyor. Kredi Kartı üzerinden yapacağınız işlemlerde sigorta lazım gelebiliyor. bir diğer dezavantajı ise de Sigortası olmayan araçlarda yaşayacağınız herhangi bir kaza durumunda aracın aldığı hasar gözetmeksizin bu durumdan siz mesul tutuluyorsunuz.
BND Rent A Car sizlere sunduğu araçlarda hem sigorta hem de kasko bulunduruyor ve sizleri büyük bir yükten kurtarıyor. 

5.SÖZLEŞMEYİ İNCELEYİN


Araç Kiralama işlemi kısa bir süre içinde yapılabilmesi mümkün olsa da bazı pürüzler kafanıza takılabiliyor
.Aracınızı kullandığınız sırada yahut iade zamanı herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmamak için öncesinde  yapmanız gerekenlerden bir tanesi 
Araç Kiralama Sözleşmesindeki tüm detaylara dikkat etmeniz.Sözleşmeyi okumadan imzalamanız sizleri ileride bir problemle karşı karşıya bırakabilir. 
Araç Kiralama Firmasına araç kiralama işlemi sırasında sormak istediğiniz tüm soruları sormanız tuhaf karşılanmaz
 aksine sizin ne kadar bilinçli bir müşteri olduğunuzu gösterir.

BND Rent A Car sizlere önce müşteri memnuniyeti mottosuyla kiralama işlemini sizin için en avantajlı konuma getirerek isteklerinize sizin söylemenize gerek bile kalmadan cevap veriyor aksi bir durum hissettiğiniz zaman bizlere düşüncenizi iletebilir ve bu konuda orta yolu bulabiliriz.

6.KİŞİ SAYISINI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURUN


Yol mesafesi uzun olmasa bile,araçta bulunması muhtemel olan her kişi için bir koltuk ve yeterli bagaj alanı bulunduğu konusunda emin olmanız gerekiyor.Uzun olarak görmediğiniz yol,uzun saatler alabileceği için kimsenin sıkıntıya düşmesine gerek yok. Bununla birlikte,yapılacak anlaşma üzerine araçta bulunması muhtemel her kişinin bir listesinin bulunması gerekiyor.Çeşitli ülkelerde araçta bulunan koltuk sayısından fazla kişinin araca binmesinin yahut bindirilmesinin yasak olduğunu göz önünde bulundurun.

7.ERKEN REZARVASYON VE ÇIKACAK SORUNLAR İÇİN BİLGİ VERME


Araç kiralamayı havaalanından yaptırmak istiyorsanız eksik ve tam olarak olması gereken uçuş bilgilerini ve saatlerini rezervasyon yaptıracağınız sırada bildirmeniz gerekiyor.Araç tesliminden en az 24 saat öncesinde uçuş bilgilerini mail veya telefonla bildirmeniz şart
Farzedelim ki Antalya Havalimanı için araç kiralama işlemi gerçekleştirdiniz ve uçağınızın tarihi değişikliğe uğradı diğer bir ihtimalle rötar yaptı.Uçuş bilgilerini tam ve eksiksiz bir şekilde bildirdiğinizde havaalanı gelişiniz ve gidişinizde zamanında karşılanmanız daha rahat olur. 
Çeşitli ulaşım,yeme içme,tatil gibi yerler için sıkça kullanılan erken rezervasyon seçeneği BND Rent A Car da geçerli bu hizmetimizden yararlanarak erken rezarvasyon yaptırarak bu işlemi daha avantajlı hale getirmeniz mümkün.

8.KAZA DURUMUNDA YAPILMASI GEREKENLER


Kiralamış olduğunuz araçla kaza yapmanız durumunda mutlaka trafik polisine kaza raporu tutturun.
Rapor tutulunca firma ile iletişime geçin kazalı araç alınıp yerine size yeni bir araç verilir.
Bu uygulama genellikle büyük kurumsal firmalarda gerçekleşmektedir.
Olağandışı bir durumda ise yine firmayla irtibata geçin ve bu durumu bildirin.

9.ARACIN HASAR TESPİTİNİ YAPIN


Aracı almaya gittiğinizde ilgili görevliyle aracı iyice inceleyin Herhangi bir hasar ortaya çıkarsa bunu yetkiliye bildirin ve kayıt altına alındığından emin olun. 
Aksi bir durumda hasar size maal edilecektir ve masraflardan siz sorumlu tutulacaksınız.

Hemen Destek +90 533 706 70 81