Araç Kiralama'da Müşteri Memnuniyeti

Araç Kiralama'da Müşteri Memnuniyeti

Araç kiralamak isteyen müşteriler, her kesimden kurum ve kuruluşlar, işletme sahibinin kendine çekmesi gereken ve kendi ekseninde sürekli tutması gereken grup, ve grubun geri dönüşümünde rol oynaması için vermiş olduğumuz ekonomik satıştan kendi beklentilerini karşılamalarına yardım etmek, gerek ekonomik gerek kalite tarafından verebileceğimizin en iyisini sunmak.

Müşteri güvenini kazanmak meşaketli, zor ve uzun çaba gerektiren bir süreçtir bu konuda disiplin ve özveriden taviz verilmesi düşünülemez hatta bu özverinin üzerine konularak daha disiplinli bir yol izlenmelidir. Kaybedilen güvenin tekrar kazanılması gerçekten güç bir durumdur, insan duygularla var olan bir canlı olduğu için ona ne söylediğinizi değil nasıl hissettirdiğinizi düşünerek olumlu yahut olumsuz tepki verecektir. Aptal yerine konulmayı kandırılmayı kabullenmesi imkansızdır.

Daha öncesine kıyasla artık tüketiciler daha bilinçli davranıyorlar. Ayrı ayrı aradığı unsurları bir arada görmek istiyorlar, Tüketici iyi bir inceleme ve araştırma yaparak her daim kendi aklında tasarladığı ürün için kriter belirlemektedir bu kriterleri şöyle sıralamak mümkün.

  •    - Ekonomik fiyat politikası
  •     -Kaliteli hizmet
  •     -İstikrar, devamlılık
  •     -Teknik destek

Yukarıda gösterilen kurallar kullanıcının kendine hepsinin bir arada sunulduğunu görmesiyle mutlu ve daimi müşteri olmaması için aksi bir neden yoktur bizim temsil ettiğimiz hizmet sektöründe müşteriye sunulması gereken hizmetler bunlardan oluşur,
müşterilerimizin bizden sunmamızı beklediği hizmetleri her daim inceler ve istediklerini onlara sunmaya gayret ederiz.

Son model,temiz ve bakımları eksiksiz ve zamanında yapılmış araçlar 7/24 teknik destek,uygun fiyatlara sunum ve en önemlisi güler yüzlü karşılama tüm bunlar bizler için bir görev ve prensip haline gelmiştir.bizden memnun kalan müşterilerimizi gün geçtikçe çoğaltıp hizmet sektörünün en büyük temsilcileri olmak için emin adımlarla yürüyoruz. 

Ekstra sürprizler oluşmasına fırsat vermeden kafanızdaki oluşabilecek ve öngördüğünüz sorular için 7/24 teknik destek hattında sizlere bilgi vermemiz mümkün oluyor 


Hemen Destek +90 533 706 70 81