"Akşam Etkinlikleri"

Çay eşliğinde Tavla;
Çoğu şehirde, günün hangi saatinde olursa olsun dolu çayevleri görürsünüz. Çoğu çayevinde, küçük masalarda tavla zarlarını atan müdavimler bulacaksınız. Türkiye'nin her yerinde oynanan tavla, tüm spor dallarında ve sosyal alanlarda oldukça sevilen bir oyundur.

Arkanıza yaslanın, bir fincan çay için, bir veya iki oyunun tadını çıkarın ya da yerlilere meydan okuyun.


Bistro;
Daha tatmin edici bir şey için neden geleneksel bir tavernada bir akşamın tadını çıkarmıyorsunuz? Bistrolar en iyi şekilde bir grupla servis edilir (böylece mümkün olduğunca çok yemek deneyebilirsiniz).

Meyhane geceleri genellikle meze tabağı masaya getirilmeden önce kavun ve peynirle başlar. Mezeler, Türk atıştırmalıkları olarak da bilinen ve sofrada paylaşabileceğiniz garnitürlerdir. Mezeler genellikle yoğurt veya zeytinyağına dayalıdır ve sebze, et, balık veya peynir içerebilir. Sıcak mezeler, salatalar ve mezeler genellikle sipariş edilir ve sofrayla paylaşılır.


Ocak başı (ızgara);
Şömine başındaki restoranlarda genellikle et ve sebze şişlerini pişirmek için merkezi bir sıcak kömür ızgarası veya ortada oturan bir ızgara bulunur. Şömine kokusu kadar güzel bir şey yoktur. İçeri girer girmez size etkisini gösteriyor.


Barbekü restoranları genellikle barbekü merkezli kapalı mekanlardır. "Usta", seçtiğiniz eti masaya servis etmeden önce mükemmel şekilde pişirir. Genellikle küçük miktarlarda servis edilir ve pilav, ev yapımı patates, közlenmiş sebzeler ve salatalarla servis edilir.

Canlı Müzik;
Türkler müziği sever, dans eder, meyhane ve barlarda geleneksel müziğe eşlik eder veya yerel grupları izler, her zaman müzik vardır onlar için.


Genellikle geleneksel Türk türküleri veya aşk ve yaşam hakkında tanıdık şarkılar olmak üzere gece geç saatlerde müzik çalan birçok bar ve kafe bulacaksınız. Bunlar geleneksel Türk çalgılarını içerir.

Hemen Destek +90 533 706 70 81